Muktamar Al-QudS

Salam'alaik. Hamdan wa syukran lillah. Pertama-tama sekali, penulis merafakkan setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat Illahi. Selawat dan salam ke atas junjungan Rasulullah s.a.w.serta ahli keluarga dan sahabat serta para tabiin dan seterusnya para penyambung rantai dakwah.

Pada 28/01/2010, persatuan Al-QudS telah mengadakan satu muktamar untuk perlantikan dan pembubaran barisan pimpinan Al-QudS bagi sesi 08/09 kepada 09/10.

Perlantikan pimpinan Al-QudS kali ini telah dilakukan menerusi sistem syura. Di mana pihak MT telah berbincang dan mermilih MT yang baru sebagai barisan pimpinan yang akan datang.


Barisan pimpinan MT Al-QudS 08/09


Majlis penyampaian sijil pengahargaan.

Barisan pimpinan MT Al-QudS 09/10Mahasiswa dan Mahasiswa Al-QudS yang hadir.

Barisan pimpinan Al-QudS


Di sini Penulis ingin memaklumkan bahawa Presiden Al-QudS, iaitu Mohd Fithri telah diganti oleh Mohd Izzuan. Ini adalah kerana beliau telah dilantik untuk menjadi Senator AI dalam barisan kepimpinan MPM 09/10. Tahniah kami ucapkan. Di bawah ini, Penulis akan menyenaraikan barisan MT yang baru dalam persatuan ini.


PRESIDEN
Mohd Izzuan bin Zulkifli


TIMB. PRESIDEN 1
Mohd Syafiq bin Jamil
TIMB. PRESIDEN 2
Nur Syuhada bt Che Saad
SETIAUSAHA AGONG
Siti Afifah bte Jumaat
TIMB SETIAUSAHA
Hanisah bt Hashim
BENDAHARI
Noor Ashikin bt Mohd Suhaimi
TIMB BENDAHARI
Qurratu'aini bte Zainuddin
Penulis mengharapkan agar pimpinan Al-QudS kali ini dapat melakukan gerak kerja dengan baik. Insya Allah.
Wallahu'alam.
W'salam.

No comments:

Post a Comment

Sama2lah kita saling berpesan pada kebenaran dan berpesan dengan kesabaran...InsyaAllah..Jazakallah atas komen anda..^__^